för det är ingen vanlig dag

Klockan är nästan halv 10 & detta har redan varit en riktigt händelserik & bra dag!
Vaknade av att pojkvännen berättade för mig att kronprinsessan fått barn, vilket jag inte tror någon har missat. Det är över hela nyheterna. Gulligt iaf! :)
Kollar mobilen, & har fått 3 grattis sms själv. Ett av mamma där hon skriver grattis på födelsedagen, & att Saga, min 9 åriga systerdotter, är avundssjuk på att jag får ha samma födelsedag som kronprinsessans dotter. Så söt haha :)
Men ja, jag fyller år. 21. Gött. Fylla i USA är ju nåt att se fram emot :)

Har redan fått uppmot 40 uppskattade grattis på fb. Några som skriver att jag får komma in på systemet nu & liknande, så det är ju skönt att folk inte ser mig som gammal än iallafall. Fylla 20 igen, inte helt ovälkommet. Nejvars. Är väl inte sååååå nojig. :)

Har också hunnit ställa mig på vågen. Blivit lycklig. Gått ner 2 kilo.
Jag har kämpat med den attans GIn till & från nu i några veckor, men det är ju skönt att det ger lite resultat iallafall :)

För övrigt väntar jag på att Sara ska komma hit & äta lunch med mig. Ikväll blir det filmkväll med pojkvännen & jag får välja film.

Jag gillar att fylla år. Trots att jag blir äldre (utom de som tror att jag fyller 20 då, tack att ni håller åldersnojan borta litegrann iallafall! :))

PUSS PÅ ER :)