Att drömma sig bort

Jag drömde att jag var utomlands. Jag var brun och jag var frisk. Sedan vaknade jag. Då var jag blek och sjuk. Jag har halsfluss. Men det var skönt att vara utomlands om så bara för en stund :)

Men lite på resa är jag ju trots allt. Sitter i min lägenhet i Kalmar för första gången i sommar. Försöker styla upp den lite inför fotograferingen inför försäljningen. Men ju snyggare och mysigare den blir ju svårare blir det att lämna den...
Men! Jag har fått ett erbjudande att skriva kontrakt på en studentlägenhet i Norrköping, och det lutar mot att jag kommer tacka ja. Så snart har jag en ny lägenhet att göra mysig och hemtrevlig ;)

Men nu ska jag försöka klämma ner lite mer frulle i min ömmande hals haha. Hoppas allt är fint med er :) puss


jag bygger bygger upp och du river river ner

Nu har jag varit tillbaka i hemtrakterna i ungefär en halv vecka. Har hunnit jobba första dagen på jobbet, himla kul, lärorikt & tröttsamt när man inte är van. Har även hunnit se syrran dansa bal. Hon var så otroligt vacker och otroligt duktig.
För tillfället sitter jag hemma hos pojkvännen och chillar i hans soffa. Imorgon börjar ett tredagars pass på jobbet, och sen följer syrrans student på fredag. Mycket på gång nu! Men det gillar vi, för det mesta iaf haha :)
Har Tillslut lämnat in de sista skoluppgifterna, så nu ska jag försöka pusta ut lite mer iallafall :)

Hoppas ni alla fått en helt underbar början på sommaren, the summer of 2012 - here we come!!