NOLLNING VT12: Dag 3


Here you have them, gröna kalasbyxor :)

Tretton fjorton timmars sömn. Nu mår jag betydligt bättre!
Skönt med en lugn dag, har diskat halva diskberget & ska snart ge mig på att städa lite. Har lite fish&hips på gång också. En bra lugn dag alltså :)

Ikväll blir det Eurotrip & godis i Falken på ESNKalmars filmkväll :)


NOLLNING VT12: Dag 2

Goderafton!
Precis hemkommen från världens roligaste sittning. Allt gick riktigt bra ikväll & jag hade hur kul som helst! Efter allt jobb vi lagt ner inför ikväll tyckte jag verkligen vi förtjänade en lyckad kväll so denna. Så tack alla ni som bidrog <3
Vi visade upp två danser på scenen, den ena bärandes mustasch. Hot, i know.
Resten av gänget skulle nu vidare på mellanfest & vidare till krogen, kände dock mig inte helt 100 så gick hem istället. Bäst att sluta när det är på topp ju :)
Min kamera är i stort sett urladdad, & tycks inte hitta laddaren nånstans, men det var många andra som tog kort under kvällen så ska låna bilder att dela med mig av såfort jag bara kan :)

NOLLNING VT12: Första dagen

Jag är så himla glad att jag inte har så mycket i skolan just nu.
Vissa stackars ESNKalmar tjejer har tenta imorgon, känner mig lyckligt lottad som slipper det.
Idag började iallafall äntligen introduktionen! :D
Vi sjöng & presenterade oss för utbytesstudenterna, sålde biljetter morgondagens sittning & hade mysig tacokväll. Bra början på nollningen enligt mig :)
Imorgon blir det fullt schema igen, ska plocka upp frukt, vara domare till utisarnas skattjakt, fixa våra kalasbyxor/ovvar & ha en galet kul sittning. Tänkte försöka ta lite kort & lägga upp :)
Aaaaanyways, tänkte försöka hinna med att sova nu. Älskar livet som sexmästare, woop woop, men det blir inte mycket tid hemma haha :) Så nu ska jag krypa ner under täcket, mhmmm. Nattinatti :)

trött lat & hungrig

Man vet att man behöver diska & är lat när man använder en stor grötslev för att steka köttfärs.
Man vet att man är trött när man mitt i stekningen upptäcker att man hade en ren stekspade.
Man vet att man är hungrig när man funderar på att steka upp pommes att stoppa i tacosen.

Men idag har det varit full rulle hela dagen. Cyklade hemmifrån vid elvasnåret & kom precis hem nu, vid halv sju tiden. Men det har varit en bra dag med Ida, ESNgänget & Sara. Har hunnit äta sushi, fixa inför nollningen & skriva filmmanus. Gött.

Blev dock inte ett jättefint avslut på kvällen. Hade cyklat hem i kylan, efter att ha varit & handlat lite mat. Så är jag på den platsen, typ 200 meter från huset, där jag alltid tänker att ah nu är jag hemma. Plötsligt känner jag hur det är som en snara som låser sig kring mitt ben, så jag hoppar av cykeln. Skosnöret har gått upp & fastnat i kugghjulet. Haha, gud. Kunde inte sätta ner foten helt eftersom skosnöret var för stramt då. Vilket retard jag måste sett ut som när jag försöker rulla cykeln bakåt, hoppa bredvid & vrida trampan samtidigt. Samtidigt som ingen mat skulle ramla ut cykelkorgen. Haha, gud. Det är sånna där avslut på kvällen som man helst undviker va :)

Nu är jag iallafall hemma, tänkte kura ihop mig i soffan med lite tacos & fixa det sista inför nollningen, hoppas hinna mysa ner mig i ett bad med nån bra film med. Talk to you laaater :)

fetaste dagen i världen

Legat i sängen hela dagen, fått otroligt mycket nyttigt gjort.
Imorgon blir det dock en heldag ute, ska luncha med Ida, plocka upp utbytesstudenter och köra dom till sina nya hem & skriva manus med Sara, allt på samma dag. men det blir kul.
Men skönhetssömnen kallar nu. Sov gott vavava :)

not so god morgon

Snoozade i en timma imorse, kände mig hela tiden ganska pigg men ville sova bara lite till. Självklart stängde jag tillslut av väckarklockan & somnade om ändå, klassikern, men vaknade ändå så jag skulle hinna till skolan. Gick upp, käka frukost, gladde mig åt att jag varit & handlat igår. Mjölk med flingor & banan, mmm.
Men sen kom lite sjukdom smygandes in i mitt liv. Ont i huvet, yr i huvet & ont i magen. Så nu ligger jag lite halvdöd i min säng & drömmer om verktabletter haha... Men ingen skola för mig idag, kommer inte kunna bidra med nånting när jag mår såhär så då är det bättre att jag vilar upp mig. Synd, när vi hade en kul tävling idag, men får hålla tummarna för laget här hemmifrån så jag bidrar med nåt iallafall.
Nu ska jag nog göra lite te & knapra lite painkillers. Later.

godkväll kära onepiece

Ett stycke badkar med varmt vatten, 6 stycken ljus, x antal bubblor, ett stycke glas rött. Hur härligt låter inte det för en tisdagkväll?
Russinet Sanna har precis kravlat sig upp ur badet & in i onepiecen, & nu ska kvällen bli ännu bättre med en enorm godispåse, lite tacos & nya avsnitt av serier. Mhmm thats right :)

Men jag har förtjänat det. Idag har jag nämligen handlat, två gånger, och dessutom städat lägenheten. Skulle få finbesök från ESNgänget ikväll men det blev inte av. Blir av imorgon istället. :) Även om godispåsen jag tänkt bjuda ur kanske inte är fullt så full då :)

Imorgon börjar utbytesstudenterna anlända till Kalmar, & snart börjar nollningen som vi har planerat för fullt senaste veckorna. Sedan igår är jag även nu officiellt sexmästare i ESN, woop woop, and loving it! Helhärligt gäng, bra teamwork & med en nollning framför oss som jag hoppas kommer bli helt underbar.

För övrigt har jag även fått min namnskylt på dörren till lägenheten nu, äntligen, ''S & L-G'', pappa fick tydligen vara med på namnskylten också eftersom vi äger lägenheten ihop haha :) Hade varit skönt att ha honom här. Drömde mardrömmar inatt, första natten tillbaka i stora lägenheten, om att folk bröt sig in. Så ikväll kommer jag ha en sax bredvid sängen, så våga inget, ni som läser detta haha :)

Annars är det gött att vara tillbaka, träffa alla härliga classmates. Ont i rumpan dock från att åter ha hoppat upp på cykeln efter ett treveckors break. Men sånt brukar väl gå över.

Börjar verkligen känna igen chokladens ljuva stämma vid det här laget, & nu kallar den på mig igen! Talk to you laaaater :)


you are the only exception

Sitter & väntar på att tvätten ska bli klar. & på att min pojkvän ska komma hit så vi faktiskt kan umgås ikväll. & med umgås menar jag självklart spela NHL & äta ostbågar. Men det är ju självklart.

Igår när jag satte igång en tvätt märke jag verkligen att jag varit på semester. Det tog tre timmar innan jag kom på att man faktiskt ska ha tvättmedel i maskinen när man tvättar. Då var tvätten redan klar. Men idag hade jag tvättmedel i maskinen så jag har bättrat mig.

Vet inte om tågen har börjat gå igen heller. Var nere på stationen klockan tolv & då stod det fortfarande på tavlorna att tågen skulle börja gå vid tolv, förvirrande. Bra start på nya skolåret att missa första föreläsningen idag, dom hade tydligen fått en uppgift att skriva om hundbajs (!?) Vad är det för linje jag valt egentligen, ha ha ha ha ha......

Är det en övertrötthet jag känner smyga sig på tro?

you know what they say about falling, its hitting the ground that hurts












Sagan om tre stolta Grosare:
134 meter. CHECK!
Bland det läskigaste & roligaste jag gjort i hela mitt liv. :D


tidigt en tisdagsmorgon

Okej, såhär såg planerna ut:

Igårkväll - myskväll med pojkvännen. Snacks & läsk hade köpts.

Idag - ta tåget hem till Kalmar & gå på föreläsning.

Såhär blev det:

Igårkväll - lyckades med motta hålla mig vaken genom middagen, däckade sedan halv 8. Underbara jetlag. Min stackars sällskapssjuke pojkvän försökte väcka mig nån gång i halvtimman, jag satte mig upp & kände mig superpigg... däckade direkt igen. Han fick en halv påse jordnötsringar & en hel läsk själv, men det förtjänade han.

Idag - traskar upp vid sextiden, går till stationen vid sju (iofs inte superjobbigt eftersom jag somsagt somnade halv åtta.) Hade glömt extranyckeln till pojkvännens lägenhet så var tvungen att gå samtidigt som honom, tänkte sitta på resecentrum i en timma innan tåget skulle gå. Ska precis ta ut pengar till tåget när jag ser skylten:

All tågtrafik mellan Linköping & Kalmar är inställd pga stormvarning.

Lovely. Bara att traska 20 minuter hem till pappa i regnet då.
Hade anat lite att tåget kanske skulle vara inställt efter att ha hört om stormvarningen på nyheterna, men det hade jag ju såklart skakat av mig.

Hur som helst, nu tror jag inte esn är så glada på mig eftersom jag skulle på ett möte idag vid fyra tillsammans med ordföranden, men det blir ju lite svårt när jag är i Linköping. Missar även en obligatorisk föreläsning. Vet inte heller när jag kommer kunna åka.. Allt som allt känner jag mig ganska kass just nu. Kan iofs inte ro för att tåget inte går, men hatar att göra allt komplicerat för alla andra...

Nu ska jag äta en andra frukost & försöka pigga upp mig själv lite tror jag. Suck..


en förvirrad jetlagkropp men många glada minnen

NU är jag hemma igen.
Internetåtkomsten har varit ganska kass för min del under resan, så jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen.
Det var ändå ganska skönt att komma bort en liten stund från vardagen, facebook, skolan & allt. Saknar fortfarande min mobil dock haha. Det var ganska tufft att inte kunna prata med pojkvännen varje dag som jag är van vid, men nu är jag hemma i Sverige igen som sagt, & han plockade upp mig på flygplatsen igår så jag har redan fått träffa honom igen, gulle.
Nu sitter jag i soffan hemma hos pappa & är typ halvt död. Jetlag, javisst!
Har skrivit klart hemtentan & överväger nu om jag ska sova eller äta. Min kropp skriker efter... något? eller allt? samtidigt. Men det går nog över efter nån dag eller två.
Imorgon åker jag hem till Kalmar igen för två dagars föreläsningar & en dags möte med ESN (nollning snart, woop woop), sen tillbaka till Linkan igen. Såatteehh. 

Ae det var en helt underbar resa alltså! :)
Jag tror jag hade missförstått det hela lite, det visade sig att jag spenderade mer tid på Nya Zealand än i Australien men det gör ingenting, båda länderna var helt underbara.
Tänkte att jag lägger upp lite bilder senare när familjen kommer hem med resten av kamerorna :) (& några lite tidigare för jag är så otålig hehe.)